ÚJ, ETHEREA INVERTER+ MATT EZÜST / MATT FEHÉR / GRAFIT SZÜRKE SZÍNEKBEN

 

Az új 2023-as Etherea készülékek március végétől érhetők el.

2023-as új Etherea katalógus innen letölthető.

 

 

Etherea intelligens nanoe™ X légtisztító rendszerrel: kiemelkedő (A+++) hatékonyság, kényelem (rendkívül halk működés, mindössze 19 dB(A) zajszinttel) és egészséges levegő, áttörést jelentő formával kombinálva.

A nanoe™ X semlegesíti a szagokat, és elpusztít bizonyos baktériumokat és vírusokat. A nanoe™ X 10-szer több¹ OH-gyököt tartalmaz. Az újonnan kifejlesztett nanoe™ X berendezés 10-szer több (4800 milliárd)¹ OH gyököt hoz létre, mint a hagyományos nanoe™ berendezés. A nanoe™ X-ben lévő több OH-gyök kiemelkedő hatékonysággal elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és allergéneket, valamint semlegesíti a szagokat. Így Önt mindig egy frissebb és tisztább otthon várja

 Beépített WLAN Az egység az internetre csatlakoztatható, így a Panasonic Comfort Cloud alkalmazással okostelefonról is irányítható. Irányítás, figyelés, egyszerű időzítés, egyszerű interfésszel.

Etherea. Kívül-belül tökéletes Az Etherea lenyűgözően karcsú formával rendelkezik. Innovatív formája a legmodernebb környezetbe is tökéletesen beleillik. A legjobb anyagokat és folyamatokat választottuk annak érdekében, hogy az Etherea megjelenése igazán kifinomult lehessen. A termékek mostantól elegáns matt ezüst és matt fehér kivitelben is elérhető.

Az Etherea és a nanoe™ X egészséges környezetet teremt az Ön számára. Nanotechnológiás nanoe™ X elektrosztatikusan porlasztott, nanoméretű vízrészecskékkel tisztítja a helyiségek levegőjét. Hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például bizonyos típusú baktériumokat, vírusokat és penészgombákat, ezáltal tisztább lakókörnyezetet eredményez.

Etherea: a legmagasabb energiahatékonyságú Gazdaságos, környezetbarát működés, magas SCOP (szezonális energiahatékonyságú mutató) A Panasonic eredeti inverteres technológiája, valamint nagy teljesítményű kompresszora kiemelkedő működési hatékonyságot biztosít. A felhasználók ennek köszönhetően alacsonyabb villanyszámlát kaphatnak, miközben a környezet védelméhez is hozzájárulnak.

Élvezze az innovatív tervezés előnyeit az új, stílusos és karcsú, háttérvilágítású Sky Controller távirányítóval. A főbb műveletek gyors elérésének és a további lehetőségeket rejtő, elcsúsztatható fedélnek köszönhetően a beállítások egyszerűen és logikusan elvégezhetők. Az 58,9 mm széles és 164,7 mm hosszú Sky Controller kényelmesen elfér a kézben.
Kijelző, háttérvilágítással Az új háttérvilágítású kijelzőnek köszönhetően a Sky Controller beállításai még jobban láthatók. Mostantól a beállítások módosítása a világítás felkapcsolása nélkül is elvégezhető.
Egyedi elcsúsztatható fedél A könnyen mozgatható, elcsúsztatható fedél nemcsak kiemeli a távirányító letisztult vonalait, hanem megvédi a gombokat a szennyeződésektől és az elkoszolódástól.
Precíz hőmérsékletszabályzás A Sky Controller 0,5 °C-os hőmérséklet-szabályozásával még pontosabban beállítható a hőmérséklet, és nagyobb komfort érhető el.

AZ ÚJ PANASONIC COMFORT CLOUD Több, mint egy telefonos vezérlés.

Továbbfejlesztett okostelefonos vezérlés az otthoni termékcsaládhoz Levegő-levegő hőszivattyú működésének vezérlése a Panasonic Comfort Cloud segítségével, valamint kizárólag a Cloud felhőszolgáltatásból elérhető további funkciók használata - bárhonnan és bármikor. Egy felhasználó akár 200 egységet is kezelhet, valamint lehetőség van különböző felhasználók és jogosultságok beállítására. Az energiafigyelés támpontot ad az üzemeltetési költség további csökkentéséhez

Új lehetőségek, új alkalmazások 1.  Családok: Különböző felhasználók állíthatók be, így például minden gyerek csak a saját szobáját vezérelheti. Lehetőség van a második ház előhűtésére vagy előfűtésére. Ha pedig valaki bekapcsolva hagyta a rendszert, az egyszerűen kikapcsolható. 2.  Több bérlő által használt ingatlanok tulajdonosai: Különböző helyszínek és akár 200 egység vezérlése egyetlen okostelefonról. Az egyes helyek fogyasztásának leolvasása és a hibakódok távoli kiolvasása megkönnyíti és meggyorsítja a karbantartást. 3.  Kis és közepes méretű irodák: A tulajdonos az iroda egyes helyiségeit egyszerűen vezérelheti, minden egységhez külön hozzáférést adhat a munkatársaknak. A rendszer tájékoztat az esetleges fűtési és hűtési energiapazarlási pontokról, valamint elősegíti a maximális komfort elérését. 

Új távlatok a vezérlésben A Panasonic Comfort Cloud megoldással a felhasználó a hőszivattyú összes funkcióján kívül számos egyéb szolgáltatást érhet el. A Panasonic Comfort Cloud-on keresztül a hőszivattyú összes funkciója, így a nanoe™ X légtisztító, a légáramlás irányítása, a sebesség, hőmérséklet-beállítás, üzemmód, stb. egyszerűen kezelhető. Az alkalmazással néhány további funkció is egyszerűen kezelhető: ·  Az összes egység BE/KI kapcsolása egyszerre. Azokon a telephelyeken, ahol több egység működik, a felhasználó egyetlen kattintással be- vagy kikapcsolhatja az összes egységet. ·  Heti időzítő beállítása. Naponta akár 6, hetente akár 42 esemény egyszerűen, logikusan és gyorsan beállítható. ·  Előfűtés vagy hűtés. Gondoskodjon otthona vagy irodája komfortjáról - már az érkezés előtt! ·  Hibakód-értesítés. Hiba esetén megjelenik egy értesítés vagy a karbantartási kód.