Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk.

 

 

A Panasonic Aquarea levegő-víz hőszivattyúk lakóingatlanokba és kereskedelmi épületekbe is kiválóan alkalmasak. A 3 kW-tól 16 kW-ig terjedő teljesítménynek köszönhetően az Aquarea hőszivattyúk a piacon elérhető legszélesebb ilyen termékcsalád, amely komplett rendszert alkot, így bármilyen fűtési és hűtési igény kielégítésére alkalmas. A költséghatékony és környezetbarát megoldások új ingatlanok építésénél és felújítási projektekben egyaránt alkalmazhatók.

 

 

 

 

 

  • Aquarea High Performance. Új épületekbe és alacsony energiafelhasználású ingatlanokba Maximális megtakarítás, maximális hatékonyság, minimális CO2kibocsátás, minimális helyigény. Megnövelt teljesítmény, akár 5,28-as COP értékkel.
  • Aquarea HT. Régi, magas hőmérsékletű radiátorokkal felszerelt házhoz ideális az utólagos felszereléshez: a zöld energiaforrás a meglévő radiátorokat fűti. Az Aquarea HT Solution (Aquarea magas hőmérsékletű hőszivattyú) az ideális választás, hiszen akár -15 °C-os külső hőmérséklet esetén is 65 °C-os kilépő vízhőmérsékletet biztosít.

 Panasonic Aquarea DHW

  • Aquarea DHW Használati meleg víz-tartály beépített hőszivattyúval.

  A legújabb Panasonic Aquarea 2023 -2024 hőszivattyú katalógus letöltése.