Panasonic Etherea légkondicionálók.

Az új Panasonic Etherea intelligens Econavi érzékelővel és új nanoe™ légtisztító rendszerrel: kiemelkedő (A+++) hatékonyság, kényelem (rendkívül halk technológia, mindössze 19 dB(A) zajszinttel) és egészséges levegő, áttörést jelentő formával kombinálva.

A Panasonic légkondicionálók nem pusztán az otthonok komfortos hűtéséről gondoskodnak. Energiát takarítanak meg. Tisztítják a környezetünket. A hűtőteljesítményt a helyiségek kihasználtságához és a lakók életviteléhez igazítják. A környezettudatos életmód most minden eddiginél könnyebben megvalósítható.  Még több megtakarítás, még nagyobb kényelem. Ezért is vezeti be a Panasonic az új Econavi rendszert, amely összekapcsolja az emberi jelenlét érzékelését és a vezérlőrendszer technológiáját, amely akár 38%-kal is csökkenti az energiafogyasztást. A tisztább lakókörnyezet érdekében az új nanoe™ technológia segít megszűrni a levegőt és frissességet biztosít a környezetének. A két áttörő technológia együtt mutatja meg, hogy mit is jelent valójában a Panasonic „Eco Clean Life Innovation” (Innováció a zöld, tiszta élet biztosítása érdekében) kezdeményezése. Ez az újítás nemcsak környezetbarát, de maximális kényelmet is biztosít. 

  • Econavi - Az intelligens emberi aktivitás érzékelő, valamint az új napfény érzékelő képes a helyiségben észlelt körülményeknek megfelelően optimalizálni a légkondicionáló működését, így érve el jelentős energia-megtakarítást. Egy gombnyomással energiát is megtakaríthat.
  • A+++ - Kimagasló szezonális hűtési hatékonyság az új ErP direktíva előírásaival összhangban. A magasabb SEER érték nagyobb hatékonyságot jelent. Takarékos hűtés, egész évben. 
  • A+++ - Kimagasló szezonális fűtési hatékonyság az új ErP direktíva előírásaival összhangban. A magasabb SCOP érték nagyobb hatékonyságot jelent. Takarékos fűtés, egész évben. 
  • Inverter + Az „A” kategóriás Inverter rendszerrel akár 50%-os energiamegtakarítást is elérhet.
  • R32 - Az új R32 hűtőközeget tartalmazó hőszivattyúink globális felmelegedési potenciálja (GWP) sokkal alacsonyabb. Fontos lépés az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának csökkentésére. Az R32 egy összetevőből álló hűtőközeg, ezért egyszerűen újrahasznosítható.
  • Levegő kezelés - Az új nanoe™ nanoméretű részecskék segítségével tisztítja a helyiségek levegőjét. A rendszer hatékonyan kiszűri a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusokat, mint például baktériumokat, vírusokat és penészgombákat. A Brit Allergia Szövetség tanúsítványával rendelkezik. A nanoe™ (elektrosztatikusan porlasztott vízrészecskék) előnyeit kísérletek igazolják. Az előnyök széles skálán mozognak: elpusztítja a vírusokat és baktériumokat, megakadályozza a penészgombák képződését, hidratálja a bőrt. A nanoe™ hatását egyetemek és kutatóintézetek által elvégzett kísérletek igazolják. 
  • Halk - A Super Quiet (rendkívül halk) technológiának köszönhetően a berendezések még egy könyvtárban tapasztalható zajszintnél (30 db(A)) is sokkal halkabban működnek.

Panasonic TZ/TE sorozat légkondicionálók.

Az új Panasonic Kompakt méretű TZ/TE beltéri egység. Az új TZ/TE beltéri egységek új mérettel rendelkeznek. A 799 mm-es szélességnek köszönhetően a légkondicionáló az ajtó fölé szerelhető. Az új TZ inverteres modellek erőteljesek és hatékonyak Fűtőteljesítmény és hatékonyság. · ÚJDONSÁG! Új forma · Környezetbarát R32 gáz · Hagyományos inverteres modellek teljes termékcsaládja · Kivételesen csendes működés! Csak 20 dB(A) · Nagy energia-megtakarítás · Nagy bekötési távolság (15 m-től 30 m-ig) · Vezetékes vezérlő (választható). A Panasonic új PM2,5 légtisztító szűrője még a mikroméretű vírusokat és allergén anyagokat is felfogja és eltávolítja a levegőből, ezzel tiszta és kellemes beltéri levegőt biztosít. A Panasonic új Aerowings megoldása két, egymástól független lapátot tartalmaz, amelyek koncentrált légáramlással biztosítják, hogy Ön a lehető leggyorsabban le tudja hűteni magát. Ezzel a megoldással ráadásul a levegő egyenletesen lehűthető az egész helyiségben.

 Panasonic HEATCHARGE VZ INVERTER+ légkondicionálók.

 A Panasonic új hőtároló rendszere képes a kültéri egység hőjének tárolására, így közvetlenül a hőszivattyú beindítása után gyorsan fel tudja fűteni a házat. A rendszer temperálás közben is maximális kényelmet és meleget biztosít, mivel a hőtároló rendszer az eltárolt hő segítségével megelőzi a levegő temperálás alatti lehűlését. Az ECONAVI egy új, napfényérzékelési technológiával rendelkezik a teljesítmény optimális beállítása, és ezáltal a maximális kényelem és megtakarítás elérése érdekében. Ezenfelül a nanoe™ forradalmian új légtisztító rendszere a nanoméretű finom részecskéknek köszönhetően képes kiszűrni és elpusztítani a levegőben található, megtapadó mikroorganizmusok, például baktériumok, vírusok és penész 99%-át. · Környezetbarát R32 gáz · A teljesítmény tesztelése -35 °C-os külső hőmérséklet mellett történt. · Energiatároló rendszer. Hőtároló egység, amely SZÜNETMENTES fűtést és gyors fűtést biztosít. · Maximális hatékonyság és kényelem az Econavi érzékelőnek köszönhetően · nanoe™ légtisztító rendszer - 99%-os hatékonyság mind a szálló, mind a megtapadó penészgombákkal, vírusokkal és baktériumokkal szemben · Kivételesen csendes működés! Csupán 18 dB(A), ami a vidéki éjszakai zajszintnek felel meg. · Erőteljesebb légáramoltatás a kívánt hőmérséklet gyors elérése érdekében.

Panasonic FZ sorozat légkondicionálók.

A Panasonic új FZ sorozatú inverteres modelleket nagy teljesítmény és hatékony működés jellemzi. · PM2,5 szűrő a tiszta és kellemes beltéri levegő érdekében ·  Kivételesen csendes működés! Csak 20 dB(A) ·  Nagy energia-megtakarítás · Az egységek R22-es csővezetékre is felszerelhetők. ·  Nagy bekötési távolság · Vezetékes vezérlő (választható) ·  Okos telefonos vezérlés (választható)

Panasonic inverteres multi split légkondicionálók.

Akár 5 beltéri egység egyetlen kültéri egységhez. · Egyetlen kompakt kültéri egység · Nagyobb beltéri komfort, mivel minden helyiség fűtését egy saját beltéri egység biztosítja
· Sokkal nagyobb teljesítményű, mint egy mono split. · Nagyobb hatékonyság, mert az egységek mindig maximális teljesítménnyel működnek · Bármilyen típusú beltéri egység, így a lakóépület adottságaitól függően akár fali vagy konzolos beltéri egység is csatlakoztatható.

A legújabb Panasonic 2023 -2024 klíma katalógus letöltése.